Markarbete för privatpersoner

Simon Hassona
Kontaktperson
021-475 46 00info@h-mark.se

Förbered din tomt med ett professionellt markarbete

Vi erbjuder totalentréprenad och tar hand om din tomt & finplanering i Västerås & hela Mälardalen.

Innan du förverkligar drömmen om ditt eget hem är det kritiskt att din tomt förbereds noggrant. Ett korrekt utfört markarbete lägger grunden för en problemfri byggprocess. Vi på H Mark förstår detta och erbjuder expertis och precision i varje steg.

Varför anlita proffs för ditt markarbete?
Markarbeten är komplext och kräver en djup förståelse för lokala förhållanden, speciellt i Västerås och Mälardalsregionen. Genom att anlita vårt erfarna team, säkerställer du att arbetet utförs med högsta kvalitet och noggrannhet. Vi erbjuder en skräddarsydd lösning som tar hänsyn till din tomts unika egenskaper.

Stabil & hållbar grund
Vårt dedikerade team av experter tar sig an varje markarbete med noggrannhet Vi utvärderar markens beskaffenhet, genomför grundliga analyser och skapar en plan som garanterar att din byggnad får en stabil och hållbar grund att vila på. Vi är med dig genom hela processen för att se till att markarbetet utförs på bästa sätt och ger dig trygghet i varje steg.

Kontakta oss idag för att få professionell hjälp med markarbetet till ditt byggprojekt. Tillsammans bygger vi en solid grund för ditt framtida hem.

Kontakta oss idag för att diskutera dina markbehov och ta reda på hur vi kan hjälpa dig. Tillsammans bygger vi en solid grund för framgång i ditt byggprojekt.

Simon Hassona
Kontaktperson
021-475 46 00info@h-mark.se
Kontakta oss

Några av våra partners

Så kan vi hjälpa dig som privatperson

Totalentreprenad

Med vår totalentreprenad tar vi hand om hela processen från början till slut. Vi ansvarar för att planera, organisera och utföra alla steg inom markarbetet, vilket ger er en smidig och effektiv hantering av projektet.

Totalentreprenad

Poolområden

Om du planerar att bygga en pool kan H Mark hjälpa till med markarbeten för att skapa en plan yta och installera en stabil grund. Vi kan också hjälpa till med anläggning av poolområdet inklusive terrasser och gångar runt poolen.

Anlägga pool

Trädgård

Om du vill skapa en vacker och välskött trädgård kan H Mark hjälpa till med markarbeten som jordförbättring, nivellering av marken, anläggning av gräsmattor, plantering av träd och blommor samt skapande av trädgårdsbäddar. Vi kan hjälpa dig att förverkliga din drömträdgård och skapa en fridfull och harmonisk utomhusmiljö.

Kontakta oss

Dränering

Om du har problem med fuktighet, översvämningar eller dålig avrinning på din egendom kan H Mark installera eller förbättra dräneringssystemet. Vi kan hjälpa till att leda bort överskottsvatten på ett effektivt sätt och skydda din egendom från vattenskador.

Dränering

Uterum & altaner

Om du planerar att bygga ett uterum eller en altan kan H Mark bistå med markarbeten för att förbereda marken och skapa en stabil grund. Det kan innefatta schaktning, utjämning av marken och anläggning av en stabil grundplatta. Vi kan hjälpa dig att skapa en utomhusyta där du kan njuta av naturen och koppla av i bekvämligheten av ditt eget hem.

Kontakta oss

Stensättning

Om du vill förbättra gångvägar, uteplatser eller uppfarten kan H Mark hjälpa till med markarbeten för stensättning och plattläggning. Vi kan hjälpa till att välja rätt material och skapa en jämn och attraktiv yta som passar ditt hem.

Stensättning

Garageuppfarter

Om du behöver bygga eller förbättra en garageuppfart kan H Mark hjälpa till med markarbeten för att skapa en hållbar och funktionell yta. Vi kan hjälpa till med utgrävning, schaktning och utjämning av marken för att skapa en jämn och stabil grund för din garageuppfart.

Kontakta oss

Husgrunder

När det kommer till att bygga ett nytt hus är en välkonstruerad och stabil grund av yttersta vikt. H Mark erbjuder professionella och pålitliga tjänster för husgrunder som säkerställer att ditt byggprojekt startar på rätt sätt.

Husgrunder

Finplanering

När det gäller att skapa en estetiskt tilltalande och välstrukturerad utomhusmiljö är finplanering en viktig komponent. H Mark erbjuder kvalitativa tjänster inom finplanering för att hjälpa dig att förverkliga din vision och skapa en imponerande utemiljö.

Finplanering
Se alla tjänster

Markarbete i västerås & Mälardalen

H Mark är ett väletablerat och komplett anläggningsföretag med en gedigen erfarenhet inom mark- och anläggningsarbeten.

Behöver du professionell hjälp med markarbete för ditt byggprojekt? Hos H Mark & Entreprenad AB erbjuder vi specialiserade tjänster inom mark- och anläggningsarbeten för både bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag i Västerås och Mälardalsområdet. 

Med vår gedigna erfarenhet och användning av modern teknik, garanterar vi ett noggrant och kvalitativt arbete. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning för ditt specifika behov och säkra en hållbar grund för ditt framtida byggprojekt.

Är du redo att börja ditt byggprojekt i Västerås eller Mälardalen? Kontakta oss på H Mark & Entreprenad AB idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att skapa en perfekt grund för ditt drömhus.

Simon Hassona
Kontaktperson
021-475 46 00simon@h-mark.se

Låt oss hjälpa er med markarbete & entreprenad

Vi ser fram emot din kontakt! Ring oss på 021-475 46 00 eller fyll i formuläret nedan. Berätta om ditt projekt och hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi snart till dig med svar och ytterligare detaljer.