Om oss

Välkommen till H Mark & Entreprenad AB

Din pålitliga partner för mark- och anläggningsarbeten i Västerås & hela Mälardalen.

Vi är här för att hjälpa dig med dina mark- och anläggningsbehov i Västerås och hela Mälardalen. Som ett lokalt och erfaret gräv- och anläggningsföretag tar vi oss an både små och stora projekt med samma omsorg och uppmärksamhet.

Vårt team, som består av 22 engagerade medarbetare, ser varje nytt projekt som en unik möjlighet. Vi är här för att lyssna på dina behov och tillsammans hitta de bästa lösningarna. Oavsett om det gäller ett enkelt markarbete eller mer omfattande anläggningsprojekt, vill vi se till att du blir nöjd med resultatet.

Personlig service och anpassade lösningar 
Vi vet att varje projekt är unikt och kräver sin egen approach. Därför tar vi oss tid att förstå just dina behov och förväntningar. Vi är inte bara ute efter att göra ett jobb – vi vill skapa något som du verkligen kommer att uppskatta och ha glädje av.

Engagemang för kvalitet 
Med en känsla för detaljer och kvalitet i allt vi gör, strävar vi efter att leverera hållbara och snygga resultat. Vi använder modern utrustning och bra material, men det är vår personliga touch och engagemang för varje kund som verkligen gör skillnad.

Vi lyssnar, vi levererar
Ditt projekt är viktigt för oss, och vi vill att du ska känna dig delaktig genom hela processen. Vårt mål är att göra din erfarenhet så enkel och problemfri som möjligt, samtidigt som vi levererar arbete vi alla kan vara stolta över.

Kontakta oss för ditt nästa projekt
Om du planerar något inom markarbeten, anläggning eller underhåll, tveka inte att höra av dig. Ring oss på 021-475 46 00 eller skicka in formuläret nedan. Vi ser fram emot att få höra om dina idéer och hur vi kan hjälpa till att förverkliga dem.

Våra tjänster

Markarbete för alla

Vi anpassar våra markarbetstjänster efter era behov och önskemål. Vi vänder oss både till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Kontakta oss idag så ser vi hur vi kan hjälpa just dig!

Företag

 • Parkering & uppställningsplatser
 • Infarter & vägar
 • Utomhusmiljö & landsskapsdesign
 • Dräning & avvattning
 • Poolområden
 • Industriområden & lagerplatser
Markarbete företag

Privatperson

 • Trädgårdsanläggning
 • Uterum & altaner
 • Stensättning & plattläggning
 • Dräneringssystem
 • Poolområden
 • Garageuppfarter
Markarbete privatperson

Brf

 • Grävning & schaktning
 • Dräneringssystem
 • Markplanering & uteplatser
 • Parkering & vägar
 • Lekplatser
 • Garageuppfarter
Markarbete brf

Några av våra partners

3 anledningar att anlita H Mark

Vi planerar, vi kommunicerar och vi utför ett riktigt proffsigt jobb. På 
H Mark strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Under åren har vi byggt ett starkt rykte som en pålitlig och professionell aktör i branschen, något vi är oerhört stolta över. Till grund för framgången ligger tre grundläggande principer som vi omvandlat till ett motto bland våra anställda och löfte gentemot våra kunder: Vi planerar, vi kommunicerar och vi utför ett riktigt proffsigt arbete.

Genom att prioritera kommunikation, planering och professionalism kan vi skapa en stark grund för vårt samarbete och säkerställa att dina behov och förväntningar uppfylls på bästa möjliga sätt. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner och leverera högkvalitativa markarbeten som överträffar dina förväntningar. Kontakta oss idag för att påbörja din resa mot ett framgångsrikt projekt.

Kontakta oss
1

Planering

Planering är en avgörande del av vårt arbete. Innan vi påbörjar något projekt lägger vi stor vikt vid att utveckla en noggrant genomtänkt plan. Vi tar hänsyn till varje detalj och aspekt av arbetet för att säkerställa att ingenting blir åsidosatt.

Genom att ha en tydlig och transparent plan kan du som kund vara trygg i vetskapen om att vi tar hand om alla aspekter av projektet och att ingenting lämnas åt slumpen. Vi strävar efter att skapa en smidig och effektiv process där du kan följa händelseförloppet från början till slut, vilket ger dig full insyn och förtroende för det arbete vi utför.

2

Kommunikation

Kommunikation är nyckeln till framgångsrika samarbeten. Vi värdesätter en öppen och tydlig dialog med våra kunder under hela processen. Genom att lyssna noggrant på dina önskemål och förväntningar kan vi säkerställa att slutresultatet blir precis som du har förväntat dig.

Vi strävar efter att skapa en god förståelse för dina behov och arbetar aktivt för att hålla dig informerad om framstegen i projektet. Genom att hålla en konstant och öppen kommunikation med dig kan vi säkerställa att vi levererar en lösning som överträffar dina förväntningar.

3

Professionalism

Professionalism är en kärnvärdering inom H Mark. Vi har en erfaren och kompetent personal som är dedikerad att leverera arbeten av högsta kvalitet. Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap inom branschen kan du lita på oss för att utföra varje uppdrag med precision och omsorg.

Vi är stolta över vårt rykte som professionella entreprenörer och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi utför våra åtaganden med stolthet och strävar alltid efter att leverera ett väl utfört arbete som står sig över tid.

Simon Hassona
Kontaktperson
021-475 46 00simon@h-mark.se

Låt oss hjälpa er med markarbete & entreprenad

Vi ser fram emot din kontakt! Ring oss på 021-475 46 00 eller fyll i formuläret nedan. Berätta om ditt projekt och hur vi kan hjälpa dig, så återkommer vi snart till dig med svar och ytterligare detaljer.